Каталог
Каталог

ITT Enidine GmbH

23.09.2022 01:00

Амортисьор от серията PXR

Отговор на обявата

Стабилна и надеждна работа в компактен амортисьор

Серията PXR на Enidine с малък отвор на неподвижните хидравлични амортисьори може да се приспособи към широк диапазон от условия на входяща енергия. Тази нова, разширена серия от устойчиви на подправяне индустриални амортисьори предлага постоянна производителност, цикъл след цикъл. Новите модели PXR са проектирани така, че да абсорбират максимална енергия в компактен корпус. По този начин се възползвате от стабилна работа през целия живот на продукта.

Със своята самокомпенсираща се конструкция серията PXR позволява абсорбиране на енергията в приложения с ниски скорости и големи задвижващи сили. Серията PXR предлага и допълнителното предимство на устойчивите на корозия, никелирани компоненти и фиксирани ограничители. Моделите са подходящи за широк спектър от работни условия с различни маси и двигателни сили.

Технически данни
  • Широката гама от продукти с фиксиран стоп осигурява гъвкавост по отношение на размера и поглъщането на енергия, за да покрие широк спектър от изисквания за приложение.
  • Конструкцията, устойчива на подправяне, осигурява постоянна висока производителност.
  • Предлагат се специални материали и обработки на повърхността, за да се отговори на индивидуалните изисквания.
  • Допълнителните пакети за течности и уплътнения разширяват стандартния температурен диапазон от (15°F до 180°F) до (-30°F до 210°F).
  • Цилиндрите с външна резба предлагат разнообразни възможности за монтаж и осигуряват по-добро разсейване на топлината поради по-голямата повърхност.
  • Никелираната повърхностна обработка запазва оригиналния качествен вид и осигурява най-дълготрайна защита от корозия.
  • Стандартите за качество ISO гарантират надеждна работа и дълъг експлоатационен живот.

Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Германия