Каталог
Каталог

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Пелети/гранули/прахообразен активен въглен на въглищна основа за пречистване на въздух/газ и вода

Отговор на обявата

Активен въглен на базата на въглища за адсорбция на газове и течности

Пелетният активен въглен се създава чрез екструдиране на активен въглен в пелети с цилиндрична форма и диаметър от 0,8 до 12 mm. Тяхната висока активност и повърхностна площ ги правят идеални за много приложения в парна фаза.

Активният въглен има специални свойства, които му позволяват да отстранява летливи органични съединения (ЛОС), миризми и други газообразни замърсители от въздуха. Използва се главно за пречистване на отпадъчни газове, като H2s, Co, CO2, N2. пречистване на токсични газове, преработка на газове, пречистване на промишлени и битови води, възстановяване на разтворители и др

Гранулиран активен въглен, произведен чрез активиране с пара на избрани класове въглища.

Това е високоактивен гранулиран активен въглен, произведен чрез парна активация от избрани класове битуминозни въглища. Перфектният баланс между адсорбция и транспортни пори осигурява оптимална производителност в широк спектър от приложения за пречистване на вода. Това е адсорбент с висока плътност. Който е подходящ в широк спектър от приложения като пречистване на (питейна) вода и течности от промишлени процеси.

Прахообразният активен въглен (PAC) се определя от ASTM като частици, преминаващи през сито с 80 мрежи (0,177 mm) и по-малки. Чрез промяна на производствените условия се създават вътрешни порести структури, като се придават уникални адсорбционни свойства, специфични за всеки тип продукт. Изборът на продукт за конкретното приложение ще варира поради различните примеси и патентованите условия на процеса.

Адсорбционният капацитет на прахообразния активен въглен (PAC) го прави идеален за отстраняване на различни замърсители от вода, въздух, течности и газове.


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Hebei

Място
Shijiazhuang