Каталог
Каталог

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

02.06.2022 00:00

Автоматична кабина за пръскане по поръчка с CE

Отговор на обявата

Qingdao Huayu Shun Commercial Co Ltd е част от Capeton Automotive Equipment Group и отговаря за износа на всички продукти на Capeton Group. Captain е професионален дизайнер и производител на машини и оборудване, който се развива от кабината за пръскане SK, построена през 1992 г. Капитанът се развива с всеки изминал ден и създава производствена база за боядисване и производство на сандвич панели в Шандонг.

Днес можем да произвеждаме повече от 3000 комплекта бояджийско оборудване, около 200 000 квадратни метра различни видове сандвич панели и 800 000 метра различни видове стоманени тръби всяка година.През 2002 г. в град Zhucheng е създадена производствена база за пясъкоструене, а през 2005 г. е създадена производствена база за леене под налягане.

През 2006 г. капитанът създава Търговски център в Циндао, който се управлява от Qingdao Huayu Shun Commercial Co. Ltd. и отговаря за целия бизнес с внос и износ в световен мащаб. Тя е формирала добър промишлен модел, т.е. пресоване на продажбите към производството, производството и продажбите.

Продуктите на Captain Group включват

  • Части за ремонт на автомобили,
  • Кабини за боядисване на мебели,
  • Кабини за подготовка,
  • Оборудване за бластиране,
  • Производствени линии за антикорозионна обработка,
  • Части, изработени чрез шприцване,
  • различни EPS панели,
  • Панели от каменна вата,
  • Панели от фибростъкло и декоративни панели за външна употреба,
  • Оборудване за кетъринг и т.н.

Нашите продукти се изнасят за Германия, САЩ, Швеция, Холандия, Дания, Румъния, Южна Африка, Австралия, Канада, Италия, Нова Зеландия, Нигерия, Замбия, Тайланд, Чили и други страни и региони.

В условията на постоянно променящия се пазар майсторът счита за свой дълг да предлага по-безопасни, по-надеждни, по-енергийно ефективни и по-екологични продукти, да се вслушва внимателно в мнението на купувачите, да подобрява качеството на продуктите и услугите и да разработва нови продукти и услуги.на продукти и услуги, както и постоянно да увеличаваме иновационната мощ на компаниите и капацитета за научноизследователска и развойна дейност на оборудването; ще се адаптираме към бъдещето и ще се плъзгаме по вълните.

 


Отговор на обявата

Категория
Оферти

Държава
Китай

Регион
Shandong

Място
Qingdao