Каталог
Каталог

ZAGREB FAIR, Ltd.

10.04.2022 00:00

30-то изложение за лодки в Загреб

Рекламата е изтекла

22-26 февруари 2023 г

Загребският панаир започва новата бизнес година по традиция през март със Загребското изложение за лодки - най-посещаваното и най-предприемчивото изложение за лодки в Хърватия.

От 22 до 26 февруари 2023 г. едно истинско яхтено пристанище в сърцето на Загреб ви очаква с винаги иновативното си изложбено предложение.

Вече 30 години Загребският панаир и неговото петдневно изложение Zagreb Boat Show са място за среща на яхтсмените и всички любители на морето и морските дейности.

Изложението Zagreb Boat Show следва световните тенденции. Благодарение на разнообразното си морско предлагане то е класирано сред изложенията за лодки с най-всеобхватно предлагане. Панаирът е интересен както за бизнесмени, така и за широката публика, тъй като предлага широк спектър от дейности под един покрив; от срещи b2b до атракции за широката публика.

На панаира ще бъде представено най-доброто предлагане на яхти, моторни лодки, лодки, каяци, лодки, морски и извънбордови двигатели, оборудване за гмуркане, ветроходство и други водни спортове, промоция на нови лодки и морско оборудване на хърватския пазар, атрактивна изложба на морска фотография, красиви примери на традиционното хърватско корабостроене от дърво...

Ще бъдат представени почти всички значими местни корабостроителници, които са признали Загребското изложение като място, където хърватските бизнес постижения, традиции и опит, представени в елегантни лодки, радват посетителите и бъдещите корабоплаватели. Многобройни хърватски яхтени пристанища, чартърни компании, корабостроителници и агенции, клубове, институции и асоциации, свързани с корабоплаването и морския туризъм, ще предлагат своите услуги.

Осигурили сме всички необходими мерки за безопасност и здраве в съответствие с указанията на Националния щаб за гражданска защита и Щаба за гражданска защита на град Загреб и предлагаме на нашите изложители, наред с други предимства, така наречената отстъпка Covid в размер на 10 %.

"ДА ПЛАВАМЕ, ДА ОТКРИВАМЕ, ДА ЖИВЕЕМ" е мотото на Загребския панаир за лодки, затова нека да плаваме заедно през Загребския панаир за лодки.

Очакваме с нетърпение да се срещнем с вас!


Рекламата е изтекла

Категория
Оферти

Държава
Хърватия

Регион
Zagreb

Място
Zagreb

Крайна дата
17.04.2022 17:30