Каталог
Каталог

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Относно DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Мощни индустриални смукателни системи за всяко приложение
Мощно засмукване и надеждност при поискване: Аспирационните системи на DEBUS премахват почти всеки материал - включително течности и горим прах.

Аспирационни системи DEBUS: За по-добра безопасност и ефективност
Подобрете чистотата и безопасността на работното място. Оптимизирайте работните процеси и намалете производствените разходи: с промишлени вакуумни уреди и аспирационни системи DEBUS.

В DEBUS сме специализирани в производството на промишлени вакуумни уреди и аспирационни системи, които надеждно събират почти всеки материал. Независимо дали са много горещи, изключително студени, токсични, течни или лепливи: Продуктите на DEBUS ви помагат да изхвърляте производствените отпадъци безопасно и по екологичен начин.

Умни решения за индивидуални изисквания
С DEBUS сте идеално оборудвани за специфичните изисквания на съвременните производствени системи. Нашите аспирационни системи могат да бъдат интегрирани и директно в производствените процеси, например за почистване на детайли преди по-нататъшна обработка. По този начин пестите време и подобрявате ефективността на работните процеси.

С около 150 вида оборудване ние ви предлагаме многообразна гама от аспирационни системи, както и големи, сгъстени въздушни и електрически вакуумни уреди, които са съобразени с индивидуалните изисквания на различните работни области. В зависимост от вашите нужди ще откриете, че разполагаме с подходящия продукт за засмукване, независимо дали става въпрос за мобилна или стационарна употреба. И разбира се, произвеждаме и персонализирани системи за засмукване, за да отговорим напълно на вашите желания. Както за хранително-вкусовата, електрическата и електронната или автомобилната промишленост, така и за всеки друг сектор: В DEBUS ние знаем какво е важно!

По-висока ефективност чрез безопасност
Независимо от продукта на DEBUS, Вие правите и допълнителен избор: Когато избирате DEBUS, вие винаги вземате решение за по-голяма чистота и безопасност на работното място. Нашите аспирационни системи ви позволяват да намалите отсъствията на персонала, свързани със здравето, и забавянето на производството поради замърсени машини. По този начин DEBUS означава за вас и повишена ефективност и по-ниски разходи.

Фирмата BaumHoch2 от Хамбург използва вакуумния уред за сгъстен въздух DEBUS за земни работи, кат...

Електрическа прахосмукачка DES-120-11-REC-AS за сух прах и сухи засмукващи материали