Каталог

Haas Automation Europe

 • Производител
 • Белгия
 • Website

Haas Automation Europe

 • Производител
 • Белгия
 • Website
 • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

 • Производител
 • Белгия
 • Website
 • DIN EN ISO 9001:2008

19.05.2016 00:05

Центърът на Haas DT-1 за пробиване/нарязване сега е достъпен с шпиндел 20K

Популярният център на Haas DT-1 за пробиване/нарязване, произведен от Haas Automation Inc., вече е достъпен с шпин

Популярният център на Haas DT-1 за пробиване/нарязване, произведен от Haas Automation Inc., вече е достъпен с шпиндел с редово пряко задвижване, което позволява на клиентите да подават по-високи обороти към малки инструменти и високоскоростна машинна обработка.

Допълнителният 20K шпиндел е идеален за работи, които изискват високи скорости на шпиндела и е достатъчно мощен, за да може да смила трудно за машинна обработка материали. Той позволява твърдо нарязване до 5000 об./мин. с до четири пъти по-висока възвратна скорост за по-малка продължителност на цикъла. Шпинделът се захранва от 12,2 kW система с векторно задвижване, която носи 21,7 Нм усукващ момент на рязане, а моторът е свързан директно за шпиндела за намаляване на загряването, увеличаване на преноса на мощност и за възможно най добра повърхностна обработка.

DT-1 е център за машинна обработка с изчистен дизайн и компактен размер на основата, който позволява поставянето на няколко машини една до друга за възможно най-ефикасно използване на работното място. Машината се отличава с голям работен куб с размери 508 x 406 x 394 mm и маса с Т-образен разрез с размери 660 x 381 мм, без да заема голямо пространство от пода. Машината осигурява скорости на подаване при рязане до 30,5 м/мин. при високоскоростно фрезоване, а механизмът за смяна на инструмента, монтиран 20 + 1 странично на машината разменя бързо инструментите и така намалява паузите между рязането. Високоскоростните рапиди 61 м/мин., съчетани с големи ускорения, съкращават продължителността на циклите и увеличават производителността.

С цел ефективно сваляне на чипа DT-1 е снабден с вътрешен метален лист под стръмен наклон. Допълнителните двойни свредла за изхвърляне на стружки служат за пренасяне на стружките към задния край на машината, което позволява поставянето на няколко.

машини в близост една до друга. Охлаждащата система с обем от 170 Л с опции за програмируема охладителна дюза и вътрешни охладителни системи под високо налягане за шпиндели.

Произведен в САЩ от Haas, центърът на Haas DT-1 за пробиване/нарязване е с осигурена поддръжка от международната мрежа на местните фабрични центрове на Haas – възможно най-цялостната система за поддръжка и обслужване в индустрията.

Още новини

за стипендии в областта на машинното обработване и производство в Европа
Когато Haas Automation представи на пазара новото прътоподаващо устройство Servo Bar 300 през 1999 г...
За да оцелеят в днешната икономика, механичните цехове трябва да произвеждат частите по бърз и точен...
При наличието на все повече компоненти, които изискват прилагането на 5-осови техники за обработване...

12.06.2015 00:06

Haas UMC-750SS
високоскоростен универсален обработващ център с 5 оси
Набавено е съоръжение в Европа, заети са важни длъжности