Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

27.07.2021 01:07

Eppendorf представя новата многофункционална центрофуга 5910 Ri

Водещата компания в областта на науките за живота Eppendorf пуска на пазара нова центрофуга, предназначена за повишаване на ефективността в лабораторията: Centrifuge 5910 Ri. Тази нова центрофуга е наследник на популярната Centrifuge 5910 R, флагман на портфолиото от многофункционални центрофуги на Eppendorf. От представянето си през 2018 г. тази центрофуга улесни лабораторното ежедневие на клиентите по целия свят с изключителна гъвкавост и лекота на използване.

С представянето на центрофугата 5910 Ri, Eppendorf предлага на учените усъвършенствани функции за опростяване и ускоряване на процеса на центрофугиране: Иновативният потребителски интерфейс със сензорен екран позволява бързо въвеждане на желаните параметри, а управлението на потребителите с три нива и документирането на извършените операции и съответните параметри осигурява по-голяма безопасност и проследимост. Опционалната връзка с новия VisioNize® Digital Lab Suite не само позволява дистанционно наблюдение на устройството и изпращане на известия до потребителя в случай на аларма или специално събитие, но и интегрираният достъп до важни документи като сертификати и ръководства за експлоатация е много удобен.

Широката гама от ротори и адаптери предлага широк спектър от приложения, като уникалният универсален ротор позволява спестяване на време при центрофугиране, например на конични епруветки от 50 ml, плаки и бутилки от 250 ml, без да се налага смяна на ротора, роторните чаши или адаптерите.

Високият капацитет и производителност на центрофугата, съчетани с интуитивен потребителски интерфейс за бърза и безгрешна работа, гарантират, че новата центрофуга на Eppendorf 5910 Ri е оборудвана да отговори на изискванията на модерните лаборатории сега и в бъдеще.

За повече информация относно центрофугата 5910 Ri, моля, посетете www.eppendorf.com/Centrifuge-5910Ri

Още новини

С Mastercycler® X40 ежедневните ви лабораторни дейности ще бъдат не само надеждни и ефективни...

Takara Bio Inc (Takara Bio) и Eppendorf SE, две водещи компании в областта на науките за живота, имат удоволствието да обявят сътрудничеството си по стратегическо споразумение за съвместен маркетинг.
промоции 01 септември 2023 г. - 31 декември 2023 г
В Eppendorf осъзнаваме ключовата роля, която пластмасовите консумативи играят в лабораторията. В същото време сме наясно, че балансирането между изискванията на съвременната наука и грижата за околната среда е ключово предизвикателство за управлението на лабораториите за науки за живота. Затова следваме принципа "Намаляване, повторна употреба, рециклиране" винаги и навсякъде, където е възможно, и все повече залагаме на използването на суровини на биологична основа.

Тази година базираната в Хамбург компания за науки за живота Eppendorf SE връчва престижната си н...

Едноканалните пипети Eppendorf Xplorer® и Xplorer plus са сертифицирани с етикета ACT® от...