Каталог
Каталог

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

06.07.2021 03:07

Децентрализирано електрозахранване, идеално подходящо за приложения "на машината"

Благодарение на технологията за вакуумно капсулиране, MTM Power се фокусира върху капсулирани, здрави, дълготрайни, температурно устойчиви и абсолютно необслужваеми модули. Патентованата термоселективна вакуумна капсулация забавя стареенето на компонентите и значително удължава живота на устройствата на MTM Power. Освен това този уникален в световен мащаб процес на капсулиране и свързване чрез специални 7/8" конектори позволява проектиране в IP67 и по този начин необезпокоявана употреба в полеви условия. Най-добрият пример са AC/DC модулите от серията
PM-IP67A с широк диапазон на входното напрежение AC- (90...264 VAC) и DC (100...353 VDC). В техниката за автоматизация тези външни захранващи устройства със защита IP67 осигуряват просто и бързо решение "plug and play" за захранване на компоненти за управление без скъпоструващи комутационни шкафове, дори и в особено тежки условия.

Модулите от серията PM-IP67A се предлагат с обичайни единични и двойни изходни напрежения. Те са проектирани за употреба в цял свят при екстремни условия на околната среда, като прах и влажност, и позволяват ефективно, икономично решение за различни задачи във всички приложения "на машината". MTM Power специално ги е проектирала за децентрализирани системи без разпределителни шкафове - най-съвременната тенденция в автоматизацията.

Допълнителни характеристики са здравият дизайн, SMD-технологията, автоматичният 100 % краен тест и
100 %-burn-in-test. Серията PM-IP67A предлага 50, 75, 100 или 200 W постоянна изходна мощност; тя е защитена от късо съединение, не се нуждае от заземяване и работи в температурен диапазон от -25 до +70 °C. Модулите са одобрени от VDE и UL/cUL. Устройствата с изходно напрежение 24 V се предлагат във версия с ограничен източник на захранване.